Onze Missie

Genieten is pas echt genieten als je het samen kunt doen

Als consument eten wij steeds vaker tussendoor. Van drie maaltijden naar zeven eetmomenten per dag, genieten we vaker van kleine hapjes. Hierbij gaat het vooral om de kwaliteit, de authentieke smaak en niet om de hoeveelheid.  Vanuit deze trend ontstond ook de tapas trend en fingerfood. Nog leuker is het als we die hapjes delen met vrienden of familie. Genieten is pas echt genieten als je het samen kunt doen. Duca staat als merk juist bekend om zijn lekkere smaken en hoge kwaliteit. Daarmee wil Duca je samen laten genieten van streetfood en bereikbaar maken voor een brede groep mensen. Op elk moment kun je de smaakvolle wereldsnacks serveren: ze liggen immers op voorraad in jouw diepvries.

Duca wil je samen laten genieten en het sharen van streetfood en fingerfood bereikbaar maken voor een brede groep mensen.

Contact met Duca?

Duca heeft een team accountmanagers die u graag advies geeft over onze producten, de manier van serveren en presentatie. Wilt u contact, kruis dan  gewenst contact met een accountmanager aan in het contactformulier op deze website.

Neem contact op