Assortiment

Loempia’s

Loempia’s zijn de bekendste Aziatische snacks. Je vindt ze in allerlei maten en soorten. Natuurlijk de mini loempia’s, maar herken je ook de iets grotere authentieke Vietnamese loempia’s, bekend van de kraampjes op straat En natuurlijk de grote maaltijdloempia’s. Vol met groenten of juist gevuld met extra kipfilet. Keuze genoeg dus.

Bekijk het assortiment

Fingerfood Aziatisch

Aziatische fingerfood snacks zijn een lust voor het oog. En ze zijn allemaal even lekker. Mooi om te presenteren. Hiermee scoor je gegarandeerd.

Ontdek het assortiment

Yakitori

Wie kent er niet die kleine spiesjes uit Japan: de originele authentieke Yakitori. Bij Duca gemaakt van het witte dijbeenvlees van de kip.

Proef zelf het verschil

Kip

In kipsnacks zijn er grote verschillen in kwaliteit. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor Duca. Het liefst voorgegaard en altijd supermals. Je proeft het verschil in kwaliteit.

Ontdek ons assortiment

Oven & Airfryer

Veel mensen bereiden snacks in oven of Airfryer. Hiervoor ontwikkelt Duca speciale producten die knapperig uit de oven/Airfryer komen. En dan gebruik je minder vet dus dat voelt goed.

Ontdek ons assortiment

Rollen & Sticks

Bekende Europese smaken zoals shoarma, saté en roti rollen wij in een krokante laag. Dat wordt lekker smullen. Ze zijn er in grootformaat maar ook als mini borrelgarnituur.

Kies zelf de lekkerste

Inspiratie ingrediënten

Zelf een fantastische burger presenteren wordt nog leuker met speciale garnituur. Duca Onion Nest, een dun gesneden uiennestje met een knapperige southern fried coating leent zich hier perfect voor.

Ontdek zelf de mogelijkheden

Spekkoek

Authentieke veelkleurige cake met dunne laagjes, zoals hij in Indonesië gemaakt wordt.

Proef ‘m in verschillende smaken

Uw partner in wereldsnacks

Heeft u vragen over ons assortiment of een andere vraag? Bel +31(0)187 60 57 06 of stuur een e-mail naar info@ducafrozenfood.nl

Neem contact op