Onze werelden

Streetfood ontdekken

Elk werelddeel heeft zijn eigen streetfood favorieten. In Azië ontdek je heerlijke, met kleurrijke groenten gevulde loempia’s, samosa’s en dimsums. Ook garnalenhapjes en pittige yakitori zijn geliefd. Amerika is meer het land van de BBQ spiesen, take away en popcorn. Vanuit Europa kennen we de populaire kaassticks, shoarma en saté. De Latijns Amerikaanse keuken wordt steeds geliefder en is lekker om te delen. Kleine empanadas en een Mexicaanse borrelmix.

Azië

Geen keuken is kleurrijker en gezonder dan de Aziatische keuken. In bijvoorbeeld Thailand, Vietnam, Japan en China is men gewend vooral met groenten en natuurlijke kruiden te koken. In combinatie met gewokte ingrediënten of met de hand gerold filodeeg ontstaan hier de lekkerste hapjes.
Oriental Mix

Amerika

Het land van de BBQ en take-away food. In New York zie je op straat met name de echte kwaliteitsproducten bovendrijven. Als je dan kip eet dan moet het wel 100% Kipfilet zijn, voorgegaard en Halal geschikt zodat iedereen het kan eten.
Kipfilet Popcorn Nugget

Europa

Al jarenlang staat Europa open voor wereldse smaken. Vanuit het koloniale verleden maar zeker ook aangewakkerd door onze reislust, worden Mediterraanse hapjes in onze keuken geïntegreerd. Natuurlijk kennen we de cheese sticks uit Holland. Maar ook geroosterde saté wordt als bijna Nederlands ervaren. Het broodje shoarma is inmiddels een begrip na het stappen.
Cheese Sticks

Latijns Amerika

De populairste keuken van dit moment. Wie kent niet de Mexicaanse keuken met nacho’s, taco’s en tortilla’s. De pittige salsa smaken en kleine empanadas. Duca zoekt voortdurend naar nog meer sterke authentieke smaken en streetfood hapjes.

Contact met Duca?

Duca heeft een team accountmanagers die u graag advies geeft over onze producten, de manier van serveren en presentatie. Wilt u contact, kruis dan  gewenst contact met een accountmanager aan in het contactformulier op deze website.

Neem contact op